محمد سپهر مدیرعامل هلدینگ پویا انرژی در این مراسم گفت؛ در سال سرمایهگذاری برای تولید با حمایت دکتر سعد محمدی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات توانستیم علاوه بر 10 مگا وات خورشیدی که از قبل وارد مدار بود، این پروژه 14 مگاواتی را کلید بزنیم که تا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد.
وی افزود، علاوه بر این، پروژه 16 مگاواتی سمنان 3 و 6 مگاوات در محدوده نیروگاه سیکل ترکیبی شهید باکری نیز بزودی عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد و در کرمانشاه نیز فاز اول 10 مگاواتی آن در دست انجام است. سپهر خطاب به مدیرعامل ساتبا گفت در صورت کمک به این مجموعه در تخصیص تسهیلات مناسب این آمادگی وجود دارد تا در کمتر از یکسال دیگر حداقل 100 مگاوات خورشیدی را وارد مدار کنیم. گفتنی است این پروژه در زمینی به مساحت 16 هکتار و با سرمایه گذاری 3000 میلیارد ریالی در سمنان آغاز شده است.
اهداف کلان و دستاوردهای عملیاتی: این پروژه با هدف تأمین انرژی پاک و پایدار در شرایط ناترازی شبکه برق کشور، در کنار پشتیبانی از تولید صنعتی و مسکونی در منطقه، نقش مهمی در پایداری شبکه برق استان ایفا میکند.
تولید سالانه: 26٬500 مگاوات ساعت * تأمین برق برای: بیش از 6٬500 خانوار * صرفهجویی سوخت: حدود 7.5 میلیون لیتر در سال * کاهش آلایندگی: جلوگیری از انتشار 10٬500 تن CO₂ سالانه قابل ذکر است؛ شرکت پویا انرژی به عنوان بازوی اجرایی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در ایجاد نیروگاههایی برای واحدهای صنعتی فعالیت کرده و پروژه های متعددی را در راستای کمک به رفع ناترازی انرژی در دست اجرا دارد.
0 دیدگاه