به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ طاهر موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی با اشاره به برنامه های بلند مدت شرکت بیمه دی در سال های آینده بیان کرد: تمرکز بر خرده فروشی برای کاهش سهم بیمه درمان در سبد پرتفوی شرکت یکی از اساسی ترین برنامه های تدوین شده در طول پنج سال آینده خواهد بود و همکاران ستاد و شعب باید ضمن در نظر داشتن این مطلب، برای تحقق این هدف اهتمام ورزند.
وی همچنین ضمن تاکید بر حوزه منابع انسانی گفت: منابع انسانی به عنوان سرمایه های ارزشمند شرکت هستند که از خط قرمزهای تیم مدیریت بیمه دی محسوب می شوند، به طوری که جذب و نگهداشت نیروی کارآمد، تحصیل کرده و متخصص به خصوصاً در شعب سراسر کشور، بسیار مورد توجه خواهد بود.
موهبتی در ادامه با اشاره به برنامه عملیاتی شرکت اظهار کرد: تحقق برنامه عملیاتی و پرتفوی پیش بینی شده شرکت در گرو حساسیت و توجه مدیران، به جذب و نگهداشت منابع انسانی است. در بحث ظرفیت سازی و جانشین پروری نیز کارشناسان با انگیزه، متخصص و خوش فکر را دخیل نمایند. در خصوص شبکه فروش نیز چنانچه پیش از این تأکید شده، برنامه های تسهیلاتی ویژه ای تدوین و ابلاغ شده است.
مدیرعامل شرکت بیمه دی با اشاره به برگزاری مجمع گفت: مجمع سال مالی 1401 به خوبی برگزار شد و به دنبال استمرار این روند و بهبود و تحول در شرایط شرکت هستیم. ماموریت اصلی ما به عنوان یک بنگاه اقتصادی کسب سود در چهارچوب ارزش های سازمانی است.
وی با اشاره به پرداختی های مراجع درمانی اذعان کرد: با وجود تأمین های مالی صورت گرفته از طرف بنیاد شهید و سازمان برنامه و بودجه کشور، پرداخت ها به مراجع درمانی سرعت گرفته و در حال حاضر نسبت به میانگین صنعت در سرعت پرداخت ها در جایگاه خوبی قرار داریم. در حال حاضر تا پایان 1401 تمامی مراجع درمانی و همچنین داروخانه ها تا پایان فروردین 1402، تعهدات معوق خود را دریافت نموده اند. شرکت بیمه دی در سال حدود 22 میلیون مراجعه فقط از قرارداد درمان ایثارگران به مراکز درمانی دارد که بهبود و پایش فرآیندهای درمانی و بیمه ای این حوزه بسیار حائز اهمیت است.
طاهر موهبتی با تأکید بر بحث تبلیغات بیان کرد: ایجاد مزیت رقابتی در عرصه صنعت بیمه می تواند مشتریان بالقوه بیمه را ترغیب به انتخاب بیمه دی به عنوان شرکت بیمه گر نماید. و پس از جذب مشتری، همه همکاران در ستاد و شعب و همچنین نمایندگان باید به نگهداشت مشتری و ایجاد تجربه خوشایند اهتمام ورزند. و در صدر همه برنامه های مشتری مداری، اخلاق مداری و برخورد خوب با مشتریان موثرترین آن ها خواهد بود.
مدیرعامل شرکت درخصوص شبکه فروش نیز افزود: شعب و شبکه فروش در یک بستر قرار دارند و در رقابت نیستند و نهایتاً عملکرد نمایندگان هر استان، به همراه عملکرد شعبه آن استان سنجدیده می شود. مدیران شعب باید با در نظر گرفتن این موضوع نسبت به توانمند سازی، آموزش و تقویت شبکه فروش توجه داشته باشند تا بتوانند پرتفوی مورد انتظار را محقق نمایند.
وی همچنین در پایان، توجه به وصول مطالبات، فروشِ با کیفیت با درنظر گرفتن ضریب خسارت ، به کارگیری نیروی انسانی متخصص، پاسخگویی به مشتریان و مراکز درمانی، بازدید از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران که درگیر بیماری های سخت هستند و تعامل با تشکل های مرتبط با شرکت را از موارد مهمی دانست که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرند.
0 دیدگاه