به گزارش شماواقتصاد: صالحی ادامه داد شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاینز در حال حاضر 42 پرواز هفتگی از مبدا استانبول به تهران انجام می دهد و در این مسیر عمدتا از هواپیماهای باریک پیکر ایرباس 321 استفاده می کند.
معاون بهره برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با بیان اینکه استفاده از این نوع هواپیما به دلیل کوچکتر بودن فضای حمل بار آن نسبت به هواپیماهای پهن پیکر باعث شده تا امکان حمل بخشی از بار مسافران وجود نداشته باشد و چمدان های جا مانده با پروازهای بعدی به تهران منتقل می شوند و شرکت خدمات زمینی (هندلینگ) نیز در فرودگاه امام ضمن دریافت اطلاعات از مسافران، بار آن ها را به آدرس اعلامی ارسال می نماید.
صالحی افزود البته باتوجه به نارضایتی های پیش آمده و باتوجه به تاکید وزارت راه و شهرسازی مبنی بر حفظ حقوق مسافران و تکریم آن ها گزارش جامعی از این موضوع به سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان متولی صنعت حمل و نقل هوایی کشور ارسال گردید.
وی گفت : در همین راستا سازمان هواپیمایی کشوری ضمن بررسی سریع موضوع دستورات لازم را جهت رفع دغدغه مسافران به این شرکت هواپیمایی ابلاغ کرد و مقرر گردید این مشکل در کوتاهترین زمان حل و فصل شود و این سازمان آمادگی دارد در صورت نیاز مطابق با تفاهم نامه میان دو کشور تعداد پروازها را نیز افزایش دهد.
معاون بهره برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) خاطر نشان کرد ظرفیت پذیرش انواع هواپیماهای پهن پیکر در فرودگاه امام وجود دارد و این موضوع نیز به شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاینز منعکس شده و می توانیم انواع هواپیماهای پهن پیکر موجود در ناوگان این شرکت را پذیرش کنیم.
صالحی در پایان اظهار داشت با پیگیری های سازمان هواپیمایی کشوری و شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، مسئولان هواپیمایی ترکیش ایرلاینز در تهران قول مساعد دادند با افزایش پروازها و استفاده از هواپیماهای پهن پیکر این مشکل را رفع می کنند.
0 دیدگاه