اولین داشبورد برخط فرایندهای محرومیت زدایی بنیاد علوی رونمایی شد

رئیس بنیاد مستضعفان از آغاز رویکردی نوین برای محرومیت‌زدایی و توسعه اشتغال در مناطق کم‌برخوردار خبر داد و گفت: این رویکرد با نگاهی جامع‌تر از روش‌های سنتی به بهره‌گیری از تجارب محلی و الگوبرداری از صنایع پیشرفته می‌پردازد.
اولین داشبورد برخط فرایندهای محرومیت زدایی بنیاد علوی رونمایی شد

به گزارش مدیریت روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی؛ حسین دهقان در مراسم رونمایی از اولین داشبورد برخط فرآیندهای بنیاد علوی با حضور محمود عسکری آزاد مدیرعامل بنیاد علوی، محسن مردعلی جانشین مدیرعامل و جمعی دیگر از مدیران بر اهمیت شناسایی و تثبیت ظرفیت های موجود در مناطق کم برخوردار تاکید کرد.

وی افزود: طرح‌های اشتغال‌زایی باید به سمت فعالیت‌های بزرگ‌مقیاس، برندسازی و ارتقاء کیفیت حرکت کنند تا علاوه بر اشتغال پایدار، فرهنگ کارآفرینی و مسئولیت اجتماعی نیز در جامعه تقویت شود.

دیگران چه می خوانند:

رئیس بنیاد مستضعفان تحول در مناطق کم‌برخوردار را وابسته به توانمندسازی جوانان و زنان دانست و اظهار کرد: باید برنامه‌هایی طراحی شود که جوانان 18 تا 25 سال و زنان محلی، با حمایت و آموزش لازم، به پیشران‌های توسعه و پیشرفت در محیط زندگی خود تبدیل شوند.

به گفته دهقان ، این گام جدید می‌تواند افق‌های روشنی برای مناطق کم‌برخوردار کشور فراهم کند و زمینه‌ساز تحولی گسترده در مسیر عدالت اجتماعی و توسعه پایدار باشد.

در ادامه محمود عسکری آزاد مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به تصویب طرح حیات و گسترش اجرای آن در بیش از 2500 منطقه هدف توسط تسهیلگران و مجریان بنیاد در سراسر کشور برای سال 1403، بر لزوم ایجاد سامانه‌ای جامع جهت نظارت و کنترل این فعالیت‌های گسترده تأکید کرد.

وی همچنین به ضرورت ثبت فرآیندهای توانمندسازی در سطح روستاها و شهرستان‌ها اشاره کرده و توضیح داد: داشبورد جدید، خلاصه‌ای از فعالیت‌ها، اثرات و پیامدهای طرح را به‌صورت خودکار و بر اساس اطلاعات دریافتی از مناطق هدف ارائه می‌دهد. این امر به مدیران بنیاد امکان ارزیابی دقیق‌تر و اتخاذ تصمیمات به‌موقع را فراهم می‌سازد.

مدیرعامل بنیاد علوی همچنین تصریح کرد: این داشبورد در حال حاضر به مأموریت اول بنیاد در حوزه اشتغال اختصاص یافته است و در آینده نزدیک سایر مأموریت‌های بنیاد شامل حوزه‌های سلامت، زیرساخت‌ها و آموزش نیز در آن پوشش داده خواهند شد.

مسعود پناهی، مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی علوی دیگر سخنران مراسم رونمایی بود که با تأکید بر نگاه صنعتی موسسه به ایجاد اشتغال و ضرورت وجود زیرساخت‌های لازم، راه‌اندازی داشبورد برخط فرآیندهای محرومیت‌زدایی را یکی از مهم‌ترین این زیرساخت‌ها عنوان کرد.

وی گفت: برای هر متقاضی اشتغال، 400 سرفصل در این سامانه پیاده‌سازی شده و خروجی داده‌های تجمیع‌شده آن در داشبورد قابل مشاهده است.

پناهی این سامانه را ابزاری کارآمد برای مدیران ارشد بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان جهت ارزیابی و نظارت دقیق‌تر بر فرآیندها و عملکرد تسهیلگران و مجریان دانست.

وی ادامه داد که داشبورد تحت وب طراحی شده و اطلاعات کلیدی مانند تعداد اشتغال ایجاد شده و وضعیت طرح‌های شناسایی و تأیید شده یا در حال اجرا در هر استان و مناطق هدف بنیاد علوی را ارائه می‌دهد. بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، از مجموع 74860 طرح در سال 1403 در سه حوزه خرد و خانگی، کارگاهی و بنگاهی، 68043 طرح شناسایی و به بانک معرفی شده است.

پناهی افزود: این داشبورد با بیش از 86 سرفصل اطلاعاتی، جامع‌ترین داشبورد نظارتی بر حوزه اشتغال در کشور به شمار می‌آید.

داشبورد برخط فرایندهای محرومیت زدایی به منظور پایش دقیق‌تر و شفاف‌تر فعالیت‌های بنیاد در مناطق محروم، با تکیه بر توان متخصصان داخلی مؤسسه توانمندسازی علوی طراحی و پیاده‌سازی شده و گامی مهم در راستای افزایش بهره‌وری و نظارت مؤثر بر طرح‌های محرومیت‌زدایی بنیاد محسوب می‌شود.

 

اولین داشبورد برخط فرایندهای محرومیت زدایی بنیاد علوی رونمایی شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟