یارانه که در دولت سیزدهم به تجمیع دو یارانه نقدی و معیشتی با مبالغ 400 و 300 هزار تومانی به یک یارانه کمک معیشتی جدید تبدیل شد، این روزها در حال گذراندن مراحل آزمایشی حذف یارانه نان و دارو در برخی از استان ها است. اعتراض برخی از افراد مبنی بر حذف یارانه های آنها و در زمره دهک دهم قرار گرفتن، فرصتی شد تا سودجویان و کلاهبرداران با ارسال پیامک های جعلی آنها را به سایتهای تقلبی جهت ثبت اعتراض یارانه هدایت کنند.
به گزارش یارانه 24 به نقل از فارس، ابراهیم زینل پور صبح امروز در جمع برخی خبرنگاران حاضر شد و با بیان اینکه در چند روز گذشته شاهد مراجعه تعدادی از همشهریان در خصوص ارسال پیامکهایی با عنوان «پیرو اصلاح نظام توزیع یارانهها، خانوار شما مشمول دریافت یارانه نشده است. برای ثبت نام و فعال سازی مجدد به نشانی https://mcllssgov.sbs"" مراجعه کنید.»؛ هستیم که اینگونه پیامکها در قالب کلاهبرداری از شهروندان ارسال میشود.
وی افزود: افراد سودجو با ارسال پیامک به همشهریانی که یارانه آنها قطع شده، به منظور ثبتنام و برقراری مجدد یارانه، آنان را به لینکی هدایت کرده و با دریافت اطلاعات کارت بانکی شامل شماره کارت، رمز دوم، تاریخ انقضا کارت و 2cvv اقدام و با این روش کلاهبرداری میکنند.
زینلپور در این رابطه گفت: پیامهای ارسالی از شمارههای شخصی در خصوص قطع یارانه، کلاهبرداری است و مردم فریب این پیامکها را نخورند و به هیچ عنوان بر روی لینک ارسالی کلیک نکنند.
سرپرست مدیریت اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد، راههای رسمی برای بررسی و اطلاع از وضعیت یارانهها استفاده از تلفن گویای 09200006369 و سامانه تلفنی 0216369 عنوان کرد و تاکید کرد: ثبت اعتراض به قطع یارانه و دهک بندی خانوارها باید در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی hemayat.mcls.gov.ir انجام پذیرد و صرفا هموطنان از طریق همین سایت می توانند از نتیجه اعتراض خود آگاه شوند.
وی تصریح کرد: همشهریانی که قصد اطلاع از وضعیت یارانه خود را دارند نیاز به نصب هیچ گونه نرم افزار موبایلی ندارند.
زینلپور در پایان خاطرنشان کرد: کارمندان بخش امور اجتماعی ادارههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانها نیز پاسخگوی سوالات همهشریان گرامی در خصوص یارانهها میباشند.
لینکهای جعلی را به پلیس فتا از طریق شماره 096380 اطلاع دهید.
انتهای پیام/الف
0 دیدگاه